ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
MENU
False
False

Υδατάνθρακες

Scitec Nutrition VitarGo (900g)

ΚΩΔΙΚΟΣ: SCI-102

ΜΑΡΚΑ: Scitec Nutrition

Scitec Nutrition
30,90 €
Ποσό έκπτωσης :
Προσθήκη στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Scitec Nutrition VitarGo (900g)
ΚΩΔΙΚΟΣ: SCI-102
ΜΑΡΚΑ: Scitec Nutrition
Γεύση: Πορτοκάλι
30,90 €
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

    Το VITARGO περιέχει Vitargo®, ένα πατενταρισμένο, υψηλού μοριακού βάρους υδατάνθρακα με μέσο μοριακό βάρος 500.000-700.000. Είναι μοναδικό, επειδή είναι ειδικά επεξεργασμένο για να δώσει ένα μοριακό προφίλ που είναι σημαντικά διαφορετικό από τα σάκχαρα (π.χ. γλυκόζη, φρουκτόζη) και μαλτοδεξτρίνη που βρίσκονται σε πολλά προϊόντα. Το μοριακό βάρος της μαλτοδεξτρίνης είναι περίπου 1.000-10.000 και η δεξτρόζη είναι περίπου 180!

    Έχει γίνει γενικά αποδεκτό από την επιστήμη ότι η παρατεταμένη υπομέγιστη άσκηση περιορίζεται από τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων γλυκογόνου μυών και ήπατος και ότι αυτά τα αποθέματα αυξάνονται όταν η πρόσληψη υδατανθράκων είναι υψηλή. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ο ρυθμός σύνθεσης γλυκογόνου (αποθηκευμένου υδατάνθρακα στο σώμα) είναι υψηλότερος στους μυς στους οποίους τα καταστήματα γλυκογόνου έχουν εξαντληθεί με άσκηση. Ο ρυθμός σύνθεσης γλυκογόνου μετά από άσκηση είναι σημαντικός για τους αθλητές κατά τη διάρκεια εκπαιδεύσεων με επαναλαμβανόμενες περιόδους βαριάς ή υπομέγιστης άσκησης, καθώς και κατά τη διάρκεια του αγώνων ειδικά όταν εκτελούνται πολλές περιόδοι έντονης άσκησης. Η σύνθεση του μυϊκού γλυκογόνου από τους καταπιεσμένους υδατάνθρακες εξαρτάται από τη μεταφορά της γλυκόζης διαμέσου του βλεννογόνου του εντέρου και της μεμβράνης των μυϊκών κυττάρων και στα ένζυμα που είναι υπεύθυνα για τη φωσφορυλίωση και τη σύνθεση του γλυκογόνου. Οι συγκεντρώσεις γλυκόζης στο αίμα επηρεάζονται από την εισροή γλυκόζης από το στομάχι, μέσω του εντέρου και στο αίμα. Έχει αποδειχθεί ότι η ωσμωτικότητα ενός διαλύματος μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα εκκένωσης από το στομάχι. Έτσι, μια μεγάλη ωσμωτικότητα μπορεί να καθυστερήσει τη γαστρική εκκένωση η οποία θα μπορούσε να καθυστερήσει την απελευθέρωση της γλυκόζης από το έντερο. Με το Vitargo® επιτυγχάνεται μια πολύ χαμηλή ωσμωτικότητα, αλλά και μια υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες!

    Οι υδατάνθρακες συμβάλλουν στην ανάκτηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας (συστολή) μετά από έντονη και / ή μακροχρόνια σωματική άσκηση που οδηγεί σε μυϊκή κόπωση και εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου στους σκελετικούς μύες *. Το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την κατανάλωση υδατανθράκων, από όλες τις πηγές, με συνολική πρόσληψη 4 g ανά kg σωματικού βάρους, σε δόσεις, εντός των πρώτων 4 ωρών και όχι αργότερα από 6 ώρες μετά από εξαιρετικά εντατικές και / διαρκής σωματική άσκηση που οδηγεί σε μυική κόπωση και εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου στους σκελετικούς μύες.

     

    * Η δήλωση αυτή έχει αποδειχθεί επιστημονικά από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) και έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕC).

     

    Πληροφορίες για Αλλεργιογόνα: Κατασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, αυγό, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, συστατικά ψαριών και οστρακοειδών.

    • ItemId: 130933
    • Name: Scitec Nutrition VitarGo (900g)
    • ItemCode: 8373
    • ContentProviderCode: 2563
    • EntityId: 19
    • ImageLocation: /images/130933/scitec-nutrition-vitargo-900g-normal.jpg
    • UpdatedOn: 12/7/2021 2:10:43 μμ
    • SEOName: vitargo-900g-
    • ProductItemId: 130933
    • CreatedOn: 30/3/2020 3:50:55 μμ
    • UpdatedOn: 18/11/2020 2:00:15 μμ
    • SKU: 8373
    • SupplierProductCode: 8373
    • Κατασκευαστής: 130540
    • ManufacturerProductCode: SCI-102
    • Name: Scitec Nutrition VitarGo (900g)
    • ExtendedDescription: <p style="margin:0cm;margin-bottom:.0001pt"><span lang="EL" style="font-size: 10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt; mso-ansi-language:EL">Το</span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt">&nbsp;<strong style="box-sizing: border-box"><span style="font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif">VITARGO</span></strong>&nbsp;</span><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black; letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL">περιέχει</span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing: .05pt">&nbsp;<strong style="box-sizing: border-box"><span style="font-family: &quot;Arial&quot;,sans-serif">Vitargo</span></strong></span><strong><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing: .05pt;mso-ansi-language:EL">®</span></strong><span lang="EL" style="font-size: 10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt; mso-ansi-language:EL">, ένα πατενταρισμένο, υψηλού μοριακού βάρους υδατάνθρακα με μέσο μοριακό βάρος 500.000-700.000.</span><span style="font-size:10.5pt; font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt">&nbsp;</span><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black; letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL">Είναι μοναδικό, επειδή είναι ειδικά επεξεργασμένο για να δώσει ένα μοριακό προφίλ που είναι σημαντικά διαφορετικό από τα σάκχαρα (π.χ. γλυκόζη, φρουκτόζη) και μαλτοδεξτρίνη που βρίσκονται σε πολλά προϊόντα.</span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt">&nbsp;</span><span lang="EL" style="font-size: 10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt; mso-ansi-language:EL">Το μοριακό βάρος της μαλτοδεξτρίνης είναι περίπου 1.000-10.000 και η δεξτρόζη είναι περίπου 180!</span><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:#777777; letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL"><o:p></o:p></span></p> <p style="margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;box-sizing: border-box;font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal;orphans: 2;widows: 2;-webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial;text-decoration-color: initial;word-spacing: 0px"><span style="box-sizing: border-box"><span lang="EL" style="font-size:10.5pt; font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language: EL">Έχει γίνει γενικά αποδεκτό από την επιστήμη ότι η παρατεταμένη υπομέγιστη άσκηση περιορίζεται από τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων γλυκογόνου μυών και ήπατος και ότι αυτά τα αποθέματα αυξάνονται όταν η πρόσληψη υδατανθράκων είναι υψηλή.</span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt">&nbsp;</span><span lang="EL" style="font-size: 10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt; mso-ansi-language:EL">Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ο ρυθμός σύνθεσης γλυκογόνου (αποθηκευμένου υδατάνθρακα στο σώμα) είναι υψηλότερος στους μυς στους οποίους τα καταστήματα γλυκογόνου έχουν εξαντληθεί με άσκηση.</span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing: .05pt">&nbsp;</span><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL">Ο ρυθμός σύνθεσης γλυκογόνου μετά από άσκηση είναι σημαντικός για τους αθλητές κατά τη διάρκεια εκπαιδεύσεων με επαναλαμβανόμενες περιόδους βαριάς ή υπομέγιστης άσκησης, καθώς και κατά τη διάρκεια του αγώνων ειδικά όταν εκτελούνται πολλές περιόδοι έντονης άσκησης.</span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt">&nbsp;</span><span lang="EL" style="font-size: 10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt; mso-ansi-language:EL">Η σύνθεση του μυϊκού γλυκογόνου από τους καταπιεσμένους υδατάνθρακες εξαρτάται από τη μεταφορά της γλυκόζης διαμέσου του βλεννογόνου του εντέρου και της μεμβράνης των μυϊκών κυττάρων και στα ένζυμα που είναι υπεύθυνα για τη φωσφορυλίωση και τη σύνθεση του γλυκογόνου.</span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing: .05pt">&nbsp;</span><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL">Οι συγκεντρώσεις γλυκόζης στο αίμα επηρεάζονται από την εισροή γλυκόζης από το στομάχι, μέσω του εντέρου και στο αίμα.</span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt">&nbsp;</span><span lang="EL" style="font-size: 10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt; mso-ansi-language:EL">Έχει αποδειχθεί ότι η ωσμωτικότητα ενός διαλύματος μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα εκκένωσης από το στομάχι.</span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing: .05pt">&nbsp;</span><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL">Έτσι, μια μεγάλη ωσμωτικότητα μπορεί να καθυστερήσει τη γαστρική εκκένωση η οποία θα μπορούσε να καθυστερήσει την απελευθέρωση της γλυκόζης από το έντερο.</span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing: .05pt">&nbsp;</span><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL">Με το </span><b style="mso-bidi-font-weight:normal"><span style="font-size:10.5pt;font-family: &quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt">Vitargo</span></b><b style="mso-bidi-font-weight:normal"><span lang="EL" style="font-size:10.5pt; font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language: EL">®</span></b><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL"> επιτυγχάνεται μια πολύ χαμηλή ωσμωτικότητα, αλλά και μια υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες!</span></span><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:#777777; letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL"><o:p></o:p></span></p> <p style="margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;box-sizing: border-box;font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal;orphans: 2;widows: 2;-webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial;text-decoration-color: initial;word-spacing: 0px"><span style="box-sizing: border-box"><span lang="EL" style="font-size:10.5pt; font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language: EL">Οι υδατάνθρακες συμβάλλουν στην ανάκτηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας (συστολή) μετά από έντονη και / ή μακροχρόνια σωματική άσκηση που οδηγεί σε μυϊκή κόπωση και εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου στους σκελετικούς μύες *.</span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt">&nbsp;</span><span lang="EL" style="font-size: 10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt; mso-ansi-language:EL">Το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την κατανάλωση υδατανθράκων, από όλες τις πηγές, με συνολική πρόσληψη 4 </span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing: .05pt">g</span><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL"> ανά </span><span style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing: .05pt">kg</span><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL"> σωματικού βάρους, σε δόσεις, εντός των πρώτων 4 ωρών και όχι αργότερα από 6 ώρες μετά από εξαιρετικά εντατικές και / διαρκής σωματική άσκηση που οδηγεί σε μυική κόπωση και εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου στους σκελετικούς μύες.</span></span><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:#777777; letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL"><o:p></o:p></span></p> <p style="margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;box-sizing: border-box;font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal;orphans: 2;widows: 2;-webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial;text-decoration-color: initial;word-spacing: 0px"><span style="box-sizing: border-box"><em style="box-sizing: border-box"><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black; letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL"><o:p>&nbsp;</o:p></span></em></span></p> <p style="margin:0cm;margin-bottom:.0001pt"><em><b style="mso-bidi-font-weight: normal"><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif; color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL">* Η δήλωση αυτή έχει αποδειχθεί επιστημονικά από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (</span></b></em><em><b style="mso-bidi-font-weight:normal"><span style="font-size:10.5pt;font-family: &quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt">EFSA</span></b></em><em><b style="mso-bidi-font-weight:normal"><span lang="EL" style="font-size:10.5pt; font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language: EL">) και έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Ε</span></b></em><em><b style="mso-bidi-font-weight:normal"><span style="font-size:10.5pt;font-family: &quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt">C</span></b></em><em><b style="mso-bidi-font-weight:normal"><span lang="EL" style="font-size:10.5pt; font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language: EL">).</span></b></em><b style="mso-bidi-font-weight:normal"><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:#777777; letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL"><o:p></o:p></span></b></p> <p class="p-header2" style="margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;box-sizing: border-box; font-variant-ligatures: normal;font-variant-caps: normal;orphans: 2;widows: 2; -webkit-text-stroke-width: 0px;text-decoration-style: initial;text-decoration-color: initial; word-spacing:0px"><span style="box-sizing: border-box"><strong style="box-sizing: border-box"><span lang="EL" style="font-size:10.5pt; font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black;letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language: EL"><o:p>&nbsp;</o:p></span></strong></span></p> <p class="p-header2" style="margin:0cm;margin-bottom:.0001pt"><strong><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black; letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL">Πληροφορίες για Αλλεργιογόνα: Κατασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, αυγό, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, συστατικά ψαριών και οστρακοειδών.</span></strong><span lang="EL" style="font-size:10.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:#777777; letter-spacing:.05pt;mso-ansi-language:EL"><o:p></o:p></span></p>
    • IsBundle: False
    • IsBundleStockAutonomus: True
    • AllowWholeSale: True
    • AllowRetailSale: True
    • AllowReview: True
    • AllowRating: True
    • AllowGiftWrap: False
    • MeasurementUnitId: 1
    • TaxClassId: 1
    • Stock: 1
    • ReservedStock: 0
    • AvailableStock: 1
    • AvailabilityTypeId: 1
    • CreatedOn: 30/3/2020 3:50:41 μμ
    • ItemStatusId: 0
    • IsDeleted: False
    • TemplateId: 3
    • ContentProviderId: 3
    • IsReturnable: False
    • Τύπος προιόντος: 1
    • Is Part Of SeoName: True
    • SearchKeywords ItemId: 130933
    • Βάρος: 0,5kg - 1kg
    • Υπέρβαρο προϊόν: False
    • Weight: 1 kg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ