ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
MENU

Breakfast Meals

Scitec Oat n’ Whey (1380g)

ΚΩΔΙΚΟΣ: 8172

ΜΑΡΚΑ: Scitec Nutrition

Scitec Nutrition
33,50 €
Ποσό έκπτωσης :
Προσθήκη στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Scitec Oat n’ Whey (1380g)
ΚΩΔΙΚΟΣ: 8172
ΜΑΡΚΑ: Scitec Nutrition
Γεύση: Chocolate
33,50 €
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

    Φάτε με ένα κουτάλι ή ένα ποτό!


    Η βρώμη είναι μια πολύ αγαπημένη πηγή διατροφής για πολλούς ανθρώπους που ασχολούνται με βαριά σωματική δραστηριότητα ή όχι. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σε αυτό το προϊόν έχουμε ήδη συνδυάσει βρώμη και πρωτεΐνη ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας για ένα γεύμα που μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για να υποστηρίξει τις δραστηριότητές σας. Η προστιθέμενη πρωτεΐνη είναι αποκλειστικά από ορό γάλακτος. Οι διατροφικές πρωτεΐνες είναι η πηγή του αζώτου και τα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία το σώμα χρειάζεται για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των ιστών. Επομένως η πρωτεΐνη στο
    Oat ‘n’ Whey συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας καθώς και στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών *.Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος από το γάλα είναι μια λεγόμενη πλήρης πρωτεΐνη, επειδή παρέχει στο σώμα όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των 9 αμινοξέων (δηλαδή ιστιδίνη, ισολευκίνη, λευκίνη, λυσίνη, μεθειονίνη, φαινυλαλανίνη, θρεονίνη, τρυπτοφάνη, βαλίνη). θεωρείται απαραίτητη για τη ζωή, επειδή ο οργανισμός δεν μπορεί να τα συνθέσει.

    Ο προσδιορισμός της θρεπτικής απόδοσης της πρωτεΐνης στη διατροφή στις περισσότερες περιπτώσεις βασίζεται στην εκτίμηση του βαθμού στον οποίο το διαιτητικό πρωτεϊνικό άζωτο απορροφάται και διατηρείται από το σώμα και είναι σε θέση να εξισορροπήσει τις ημερήσιες απώλειες αζώτου. Η καθαρή χρησιμοποίηση πρωτεϊνών (NPU) είναι η εκατοστιαία αναλογία του προσλαμβανόμενου αζώτου που διατηρείται στο σώμα και η βιολογική αξία (BV) δίνει το ποσοστό του απορροφούμενου αζώτου που διατηρείται. Η βιολογική αξία είναι το προϊόν της NPU και της πεπτικότητας. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος έχει καλή αφομοιωσιμότητα και σύνθεση αμινοξέων, οπότε η βιολογική αξία είναι μεγάλη σε σύγκριση με άλλες πηγές πρωτεϊνών όπως το κρέας, τα ψάρια, τα αυγά ή η σόγια.
    Αυτό το προϊόν παρέχει πρόσθετο πρόσθετο αμινοξύ, Ταυρίνη.

     

    * Αυτές οι δηλώσεις έχουν αποδειχθεί επιστημονικά από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) και έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕC).



     

     

    Πληροφορίες για Αλλεργιογόνα:Κατασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, αυγό, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, συστατικά ψαριών και οστρακοειδών.

     

    Προειδοποιήσεις:ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ!

     

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ